Free Joomla Templates by Web Hosting

Home Prima Casa Alpha Bank si Prima Casa 4


Alpha Bank si Prima Casa 4

Alpha Bank si Prima Casa 4

 

Alpha Bank Romania este a doua banca locala care incepe creditarea in cadrul programului Prima Casa 4, dobanda perceputa de banca pentru credite fiind calculata in functie de indicele interbancar Euribor la care se adauga o marja de 4%, a anuntat creditorul.
Primul creditor care a inceput sa primeasca dosare in cadrul programului este Banca Comerciala Romana.  

Alpha Bank Romania a incheiat protocolul pentru programul Prima Casa 4 cu Fondul National de Garantare a Creditelor (FNGCIMM), obtinand totodata si validarea normelor de creditare de la Banca Nationala a Romaniei”, se scrie in comunicatul bancii.  
Alpha Bank garanteaza aprobarea din punct de vedere financiar a solicitarii in maxim 3 zile lucratoare, oferind aceleasi conditii de costuri ca si in etapele precedente ale programului, avansul solicitat fiind de minim 5%. 

 

”Pentru creditele contractate prin programul Prima Casa 4, dobanda este variabila, formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 4%. De exemplu, pentru un credit de 42.500 de euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in prezent este de 233,88 euro”, se scrie in comunicat bancii.

“Alpha Bank garanteaza aprobarea din punct de vedere financiar a solcitarii in maximum trei zile lucratoare”, spun reprezentantii bancii. Si in aceasta editie, in care statul le-a cerut bancherilor sa reduca la jumatate garantia pentru creditele vandute in trecut si sa reutilizeze garantiile astfel eliberate, avansul cerut clientilor se mentine la 5%. In plus, fata de editiile anterioare, au acces la program si cei care detin deja in proprietate o locuinta cu o suprafata de cel mult 50 de metri patrati, precum si cei cu varste de peste 35 de ani.

 

Ultima actualizare ( Luni, 13 Iunie 2011 16:48 )