Free Joomla Templates by Web Hosting

Home Prima Casa CEC Bank acorda credite Prima Casa 4


CEC Bank acorda credite Prima Casa 4

CEC Bank acorda credite Prima Casa 4

 

CEC Bank a anuntat ca a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pentru lansarea celei de a patra etape a programului Prima Casa, urmand ca din data de 14 iunie 2011 sa accepte dosare de credit in cadrul acestui program.

Produsul dezvoltat pentru programul Prima Casa va fi distribuit prin toata reteaua CEC Bank, de 1.177 unitati teritoriale.

In cadrul programului Prima Casa 4, CEC Bank dispune de un plafon de aproximativ 27 milioane de euro.

Principalele avantaje ale creditului ce va fi acordat de CEC Bank clientilor care doresc inscrierea in programul Prima Casa sunt:

- dobanda variabila, formata din Robor 3M + 1,9 puncte procentuale pentru creditele in lei, respectiv Euribor 3M + 4 puncte procentuale pentru creditele in euro;

- fara comisioane din partea bancii;

- durata maxima de finantare de 30 de ani;

- varsta maxima stabilita pentru rambursarea integrala a creditului de 80 de ani;

- posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii;

- posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanda, rate) dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);

- perioada de gratie de pana la 180 de zile;

- acceptarea de codebitori de catre Banca in vederea completarii veniturilor solicitantului.

Programul guvernamental Prima Casa a fost lansat in vara anului 2009, iar statul a garantat creditele destinate cumpararii unei locuinte de maxim 60.000 euro si, incepand din 2010, in limita a 70.000 euro pentru locuinte cu lucrari inca neincepute si de cate 75.000 euro pentru case noi cumparate de persoane organizate in asociatii.

Guvernul a decis, la finele lunii martie, ca garantia statului sa fie redusa la jumatate, iar in program sa fie incluse si persoanele care detin deja o casa in suprafata maxima de 50 metri patrati si doresc un confort sporit, bancile avand la dispozitie trei luni pentru a stabili daca accepta noile conditii.

Avand in vedere numeroasele solicitari primite dupa epuizarea plafonului alocat in cadrul programului Prima Casa 3, CEC Bank pune in prezent la dispozitia clientilor care doresc sa-si achizitioneze o locuinta, un credit ipotecar cu avans de minimum 10% si dobanda variabila formata din Robor la sase luni plus 1,9 puncte procentuale pentru creditele in lei, respectiv Euribor la sase luni plus 4 puncte procentuale pentru creditele in euro.

Perioada de creditare de maximum 35 de ani. Banca nu percepe comisioane de analiza sau rambursare anticipata, iar comisionul lunar de administrare al creditului este de 0,04%.

 

Ultima actualizare ( Luni, 13 Iunie 2011 16:48 )