Free Joomla Templates by Web Hosting

Home Prima Casa Credite de 300 milioane euro prin programul Prima Casa 4 la BCR


Credite de 300 milioane euro prin programul Prima Casa 4 la BCR

Credite de 300 milioane euro

prin programul Prima Casa 4 la BCR

 

BCR, cea mai mare banca locala in functie de active, a acordat pana in prezent, credite in valoare de 300 milioane euro in cadrul programului guvernamental Prima Casa 4.

Banca a oferit peste 23.000 credite in cele 4 etape ale programului Prima Casa, volumul acestor credite fiind de aproximativ 900 milioane euro.

Valoarea medie a unui imprumut din Prima Casa 4 este de 37.700 euro, in scadere fata de prima etapa a programului cand nivelul mediu a fost de 41.200 euro.

In ceea ce priveste profilul clientilor beneficiari ai creditelor acordate prin Prima Casa 4, acestia sunt barbati tineri (25-34 ani) care au luat creditul pe o perioada de 30 de ani.

Poate beneficia de credit Prima Casa 4 orice persoana fizica care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nici o locuinta, indiferent de modul si momentul in care a fost dobandita, sau care detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 metri patrati.

In cazul creditului BCR oferit in cadrul programului Prima Casa 4, dobanda este variabila si este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 4%.

Astfel, pentru un credit de 40.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in acest moment este de 224 euro. Avansul minim este de 5%.

 

Banca accepta pana la trei coplatitori. Nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero.

 

Sursa: Wall-Street.ro