Free Joomla Templates by Web Hosting

Home Prima Casa De ce sa folosesti site uri de anunturi pentru a ti gasi o casa


De ce sa folosesti site uri de anunturi pentru a ti gasi o casa

De ce sa folosesti site-uri de anunturi pentru a-ti gasi o casa

 

Un portal cu anunturi imobiliare poate fi foarte util cautatorilor de noi locuinte. Indiferent ca este sediul firmei sau locuinta personala, site-urile cu anunturi ofera multe avantaje.

 

Oferta bogata

In general portalurile de acest gen ofera posibilitatea de a cauta in functie de locatie si de tipul vanzatorului: agentie, proprietar sau devoltator. Presupunand ca o familie cauta un apartament nou in capitala, acceseaza harta Bucuresti, selecteaza zona dorita si incepe sa compare ofertele imobiliare.

 

Posibilitate de cautare avansata

Instrumentele de cautare din cadrul site-urilor de anunturi faciliteaza sortarea ofertelor in functie de tipul locuintei, oras, zona, stadiul constructiei si bugetul maxim.

 

Ajutorul financiar dat de banci

Cand vine vorba de achizitionarea unei case, rar se poate realiza fara un credit bancar. Portalurile de anunturi mai ofera si posibilitatea de a cauta credite la diferite banci in functie de tipul creditului, valoarea lui, pretul proprietatii, moneda, etc.

 

Convertor valutar

Preturile caselor sunt in euro, dar salariile se platesc in lei. Poate fi dificil sa calculezi daca iti permiti rata lunara a unui credit, dar cu ajutorul unui convertor valutar, aceste analize se fac mai usor.

 

Mai multe detalii despre programul Prima casa gasiti aici.

 

Ultima actualizare ( Marţi, 13 Noiembrie 2012 10:29 )